Feest bij WashKing!

Het 1-jarig bestaan is gevierd met feestelijke acties en prijzen! We hebben ons eerste jubileum samen met jullie gevierd. Als blijk van waardering voor jullie steun, hadden we een leuke kortingsactie en maakten klanten kans op een jaar lang gratis wassen.

Prijsuitreiking winnaars

Het is alweer ruim een jaar geleden dat de allereerste locatie van het nieuwe carwashconcept WashKing haar deuren opende aan de Zuidkaap in Andijk. Daarna volgden Medemblik en Wieringerwerf en openden we een gloednieuwe carwash in Callantsoog en Purmerend.

De afgelopen weken stonden in het teken van het vieren van het 1-jarig jubileum, met tal van feestelijke acties om de trouwe WashKing-fans van het eerste uur te bedanken.

Om de klanten te waarderen, bood WashKing een speciale feestactie aan waarbij extra wastegoed werd gegeven bij aanschaf van een nieuwe WashKing waspas of bij het opwaarderen van een bestaande pas. Daarnaast maakten deze waspasklanten kans op een jaar lang gratis wassen ter waarde van € 250,-.

De prijzen werden afgelopen week uitgereikt op de WashKing locaties in Andijk en Callantsoog. In Andijk waren Gijs en Wendy van de Biezenbos de gelukkige winnaars. “Dit komt heel goed van pas,” zegt Wendy stralend. “Gijs is metselaar en de bedrijfsbus is regelmatig toe aan een wasbeurt.”

Winnaar Catelijne Bakker woont om de hoek bij WashKing Callantsoog. "Ik ben heel blij met de komst van de wasboxen naast het AVIA tankstation aan de Callantsogervaart. Dit is een ideale locatie voor mij en met deze prijs kan ik nu iedere dag mijn auto wassen of de kofferbak uitzuigen," zegt Catelijne lachend.

Wil je ook kans maken op leuke extra's en acties? Vraag een WashKing waspas aan en registreer hem op Mijn WashKing en we houden je op de hoogte!

Ik wil een WashKing waspas!

Profiteer van extra voordeel, vraag jouw waspas aan, registreer de pas en ontvang gratis wastegoed!

Vraag een WashKing waspas aan

Al in het bezit van een waspas?

Ben je al in het bezit van een waspas? Ga dan naar mijn WashKing.

Ga naar mijn WashKing

Foto boven: Wendy en dochters nemen de prijs in ontvangst (PLDe-Andijker), foto beneden: Catelijne bij de wasboxen in Callantsoog