Over WashKing

De familie Marees, een bekende naam binnen de petrolbranche, lanceerde in 2023 een carwashconcept onder de naam WashKing. De eerste locatie is gevestigd in Andijk, aan de Zuidkaap. Ondertussen zijn er daarnaast ook locaties te vinden in Medemblik, Purmerend en Callantsoog. In de toekomst  zullen er meerdere locaties volgen. 

WashKing is een ambitieus familiebedrijf met een fris en helder carwash concept. Met kennis en ervaring in de automotive geloven wij erin dat autowassen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn op een ieder willekeurige doorsnee locatie.

WashKing is te vinden op verschillende locaties in de kop van Noord Holland. Met ons unieke franchise concept hebben wij de ambitie om verder te groeien en meerdere carwashlocaties aan te laten sluiten bij de formule van WashKing.

Onze visie

Autowassen dient een fijne, gemakkelijke en gebruiksvriendelijke activiteit te zijn voor iedereen. Of je nu voor het eerst met de auto gebruik maakt van een wasprogramma of wekelijks een bezoek brengt aan een locatie van WashKing. Iedere klant kan rekenen op een schone auto. 

WashKing staat voor heldere communicatie met de gebruiksvriendelijke WashKing waspas en we bundelen onze krachten met fijne samenwerkingspartners waarbij we meeliften op een ieders netwerk. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Samen voor schoon! 

Bij WashKing hebben we 4 kernwaarden vastgesteld:

Bewustzijn

‘Hoeveel liter water wordt er gebruikt bij één wasbeurt?’

We leven in een alsmaar veranderende wereld waarin wij op een eerlijke en duurzame manier om willen gaan met grondstoffen en producten. Voor onze carwashlocaties kijken wij voortdurend naar nieuwe innovatieve manieren om in te spelen op meer efficiëntie en biologisch afbreekbare chemicaliën. Wij gebruiken diverse methoden om bij te dragen aan een schone auto, maar ook een schone planeet. Hiervoor zetten wij ons in om met minimale watergebruik het maximale resultaat te behalen.

Loyaliteit 

‘Een blije klant is een terugkerende klant!’

WashKing is een Local Hero. We zijn betrokken bij de gemeenschap en de omliggende dorpen/steden waar WashKing is gevestigd. We bundelen de krachten met lokale ondernemers om zo een passend aanbod te kunnen genereren voor de klant. Gerichte off- en online marketingacties en een gebruiksvriendelijke app zijn hier onderdeel van.
We richten ons hierbij op de innovatie in de markt en blijven vernieuwen om op loyalty de beste te zijn.

Zekerheid

‘Heeft iedere carwashlocatie dezelfde programma’s?’

Wij gebruiken hoogwaardige installaties en door inzet van ons eigen professionele onderhoudsteam zorgen wij ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Op iedere locatie een aanbod van 4 of meerdere wasprogramma’s, aandacht voor iedere auto!

Eenvoud

‘Hoe werkt een wasstraat’


Een wekelijks bezoek of eens per 6 weken? Iedere wasbeurt is simpel, snel en schoon! We doen dat door gebruik te maken van duidelijke communicatie en een overzichtelijk aanbod van wasprogramma’s. We doen wat we beloven!